RESTAURANT VEGETARIAN CASA VEGETARIANA

Am avut ocazia sa vizitez de curand un loc deosebit in CONSTANTA ,un colt de paradis as putea spune, datorita ofertei exceptionale de produse si servicii pentru un nou stil de viata sanatos.
Acest loc se numeste Casa VEGETARIANA un restaurant strict vegetarian.
Mai concret trebuie sa iti spun ca aici de cand pasesti in acest local constati ca intri intr-o lume noua.

Ce servicii iti ofera aceasta locatie :

- servicii de informare,documentare prin intermediul unui stand de carte in domeniul sanatatii,nutritiei, spiritual- social,atat in scop preventiv cat si ca terapie-remedii simple;

- servicii de instruire prin seminarii de gatit;

- o stransa colaborare cu medici din mai multe specialitati: nutritie, stomatologie, neurologie pentru recomandari de specialitate in ceea ce priveste preventia si terapiile specifice;

- o linie de servire la cald cu meniuri complete si variate 100% vegetariene fara aditivi, conservanti, zahar, colesterol (deci fara carne,oua,lapte,branza); sepoate servi dupa dorinta atat in local cat si la pachet meniurile dorite;retetele folosite sunt strict vegetariene si sunt marca proprie a restaurantului.


 - deasemenea se asigura eficient servicii de catering pentru diferite categorii de clienti:la locul de munca al acestora, fie acasa ceea ce mi s-a parut un avantaj deosebit mai ales pentru foarte multe persoane ocupate.


Casa VEGETARIANA are un laborator de productie al acestor meniuri care sunt  marca proprie si este foarte important sa stii ca acest loc deja este unic acum in Romania, tocmai pentru asemenea oferta.
De fapt aici cu adevarat castigi timp, bani si sanatate.

Si ca sa nu te tin in tensiune dupa toata analiza facuta asupra acestui loc minunat, bineinteles am servit cu placere din meniul zilei si trebuie sa iti spun ca merita.Am savurat o adevarata varietate de delicatese vegetariene minunate atat ca prezentare si arome. Este o buna ocazie sa cunosti acest nou stil de viata si evident sa il testezi si acasa.
Mai multe detalii gasesti dand click pe text linkul urmator:

Restaurant vegan (strict vegetarian)

Daca treci prin CONSTANTA si vrei sa cunosti acest local, iti las cartea sa de vizita:


Restaurant: Casa VEGETARIANA,
str. Mircea cel Batran nr.49(vis-a-vis de 
plaja Modern, langa hotel IBIS)
 Tel: 0721-000422;
 Program: L-V 8.30 - 20.30 , D 9.00 -20.30














Comments

Popular posts from this blog

PRINCIPIILE SANATATII SI REMEDIILE NATURALE

EXPERIENTE, AFECTIUNI SI EFECTE POZITIVE ALE PRINCIPIILOR DE SANATATE

SLIM-FIT UN PRODUS EFICIENT IN CURELE DE SLABIRE